Terug

Afrekenen

Jouwkortingkoopjes.nl biedt verschillende betaalmethoden om jouw betaling veilig, snel en eenvoudig te laten verlopen. Deze verlopen via een beveiligde SSL-verbinding. Via onderstaande betaalmogelijkheden kun je een keuze maken voor de betaalmethode van jouw voorkeur. Je wordt bij iedere betaalmethode stapsgewijs begeleid om je bestelling in orde te maken.

 

iDEAL

Betalen met iDEAL is geheel gratis. Je rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank.

Creditcard

Je betaalt jouw bestelling via je MasterCard of Visa Creditcard. Vaak is je bestelling door de creditcard maatschappij verzekerd.

Bank contant / Mister Cash

Speciaal voor onze Belgische klanten

Bankoverschrijving

Je kiest bij betalen voor “bankoverschrijving”. Nadat je deze stap hebt bevestigd ontvang je van ons via e-mail een factuur met alle relevante informatie om de overschrijving succesvol te laten verlopen. Een bankoverschrijving duurt twee werkdagen om te worden verwerkt. Let op: in België duurt dit twee tot drie werkdagen. Zodra wij de betaling hebben ontvangen leveren wij direct de bestelling aan je uit.

Aanvullende informatie

Veilig online betalen: Online betalingsgegevens zoals iDEAL, Mister Cash of Credit Card worden rechtstreeks doorgegeven aan het Ogone betaalplatform via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL). SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via het internet. 

Privacy: De persoonlijke gegevens die wij van je vragen worden alleen gebruikt om jouw bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen je privacy. Persoonlijke gegevens worden onder geen beding verstrekt aan derden. 

 

Heb je je antwoord niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box